Blog

Markberg x DHL Stafetten

Markberg x DHL Stafetten

I år er der (igen) flere hundrede tusinde deltagere til DHL Stafetten rundt omkring i Danmark. Selvom det er rigtig mange mennesker og virksomheder, så er der stadig mange virksomheder, der endnu ikke deltager. Og hvad gør man, hvis man sidder i en af de virksomheder, som endnu ikke deltager? Hvordan får man lige chefen…

SSI x DHL Stafetten

SSI x DHL Stafetten

Du kan umuligt have undgået at høre om dem de sidste par år: Statens Serum Institut, også kendt som SSI, og instituttets direktør, Henrik Ullum. Instituttet og Henrik har været en del i medierne i forbindelse med Covid-19, så du kender nok til dem. Men nu skal det (heldigvis) ikke handle om Covid-19 mere, men derimod om hvorfor en stor offentlig institution som SSI deltager i DHL Stafetten.

MIIEGO x DHL Stafetten

MIIEGO x DHL Stafetten

Hvad har et audiobrand med speciale i trådløs lyd til aktivitet og bevægelse til fælles med DHL Stafetten? Udover fokus på aktivitet og bevægelse, så er det ikke lige to ting, man umiddelbart forbinder med hinanden. Så er det jo heldigt, at man ikke behøver at have noget til fælles med DHL Stafetten for at kunne deltage, andet et ønske om at deltage i verdens største og hyggeligste motionsløb.

Aalborg: Nordens og DHL Stafettens Paris

Aalborg: Nordens og DHL Stafettens Paris

I 2003 lød startskuddet til den første DHL Stafetten i Aalborg og siden da er arrangementet vokset støt. I år lyder startskuddet for DHL Stafetten i Aalborg den 23. august, og du kan vælge at deltage den 23., 24. eller 25. august. De ansvarlige for DHL Stafetten i Aalborg er Aalborg Atletik og Motion, der blev grundlagt i 1995 med visionen om at gøre atletik og løb tilgængeligt for alle.

København: Danmarks dejlige storby

København: Danmarks dejlige storby

Den første DHL Stafetten blev afholdt i København helt tilbage i 1991 og det er dermed det ældste arrangement. Derudover er det også det største arrangement med mere end 120.000 deltagere fordelt over flere dage. DHL Stafetten København løber i år over hele fem dage i perioden 29. august-2. september. I København er Sparta ansvarlige…

Sådan kan du lære at løbe 5 kilometer

Sådan kan du lære at løbe 5 kilometer

DHL Stafetten er først og fremmest Danmarks hyggeligste firmafest! Men det er også et arrangement, hvor udgangspunktet er motion; hvad end du foretrækker at gå eller løbe de 5 km kilometer, som ruterne er. At skulle løbe 5 km kan virke helt uoverskueligt og urealistisk for mange, særligt for dem, der ikke har løbet før eller hvor løbeskoene har samlet støv lidt for længe. Vi vil gerne hjælpe dig på vej og deler derfor her nogle tips og tricks til at komme igang med at løbe, så du både kan få en mere aktiv hverdag og blive klar til at løbe 5 km til DHL Stafetten i sensommeren.

Odense: Danmarks grønneste storby

Odense: Danmarks grønneste storby

Siden 2004 er der blevet afholdt DHL Stafetten i Odenses grønne områder og 2022 bliver ingen undtagelse, hvor stafetten vil løbe af stablen for 19. gang. I år afholdes DHL Stafetten i Odense i perioden 23.-25. august. Som altid er Odense Atletik ansvarlig for afholdelsen, og det er nogle erfarne arrangører vi har med at gøre; Odense Atletik udspringer nemlig af OGF [Odense Gymnastikforening], der har eksisteret siden 1880.

End of content

End of content