Det siger deltagerne

DHL Stafetten er et friskt pust, der samler os om noget andet, end det vi laver til daglig. Her får vi mulighed for at opleve hinanden på slap line med røde kinder og sved på panden. Det kan give nye venskaber og nye samarbejder på tværs af organisationen, og ikke mindst sjove historier over frokosten.
Rambøll Danmark
DHL Stafetten er bare så hyggeligt et arrangement, og skaber så stærkt et sammenhold. Det er bare altid sjovt!
Maersk
Region Hovedstaden deltager med glæde i DHL Stafetten hvert år, både fordi det forstærker vores eget fællesskab som organisation, og i bredere perspektiv også skaber gode rammer for folkesundheden.
Region Hovedstaden
Kamstrups vision om at være mere end bare en arbejdsplads er kernen i vores engagement i DHL Stafetten. Det er en dag fyldt med glæde, energi og fællesskab. Vores kolleger står side om side og hepper på hinanden, og der er en følelse af samhørighed og støtte på tværs af holdene. DHL Stafetten giver en enestående mulighed for, at vores medarbejdere kan samles om en fælles begivenhed, hvor der er plads til alle uanset fysisk formåen. Uanset om man er en erfaren løber eller foretrækker en behagelig gåtur med kollegaerne, er der en rute, der passer til alle.
Kamstrup A/S
Universal Robots har deltaget i DHL Stafetten i mange år, og vi har altid stor opbakning og engagement fra vores medarbejdere. Arrangementet er en dejlig måde at kombinere det aktive med det sociale, og der er plads til alle, uanset om man er til en hyggelig gåtur eller til at give den gas på løbe-ruten. Vi oplever en dejlig fleksibilitet og rigtig god service fra DHL-teamet, som gør det nemt for os at deltage med +200 medarbejdere. Vi glæder os altid til at være med!
Universal Robots
Vi var super glade da DHL Stafetten kom til Aabenraa for første gang i 2015. Lige siden har vi været med, og det er hvert år et højdepunkt, hvor vi løber/går og hygger med vores kollegaer, og samtidig møder andre virksomheder fra det Sønderjyske. Det er dejligt overskueligt fordi det er en hverdag, direkte efter arbejde, hvor alt er planlagt, så vi blot skal møde op i løbeskoene til nogle sjove og festlige timer. Sundhed kombineret med netværk og socialisering er lige os!
Meldgaard Holding A/S

Lundbeck

Cabinplant deltager i DHL Stafetten for at holde gang i de sociale fællesskaber på tværs af arbejdspladsen. Dagen er med til at give en mere uformel stemning, også i hverdagen. Vi smider pølser på grillen og får en hyggelig eftermiddag sammen. Og så er det jo altid spændende hvem der løber med håneretten som det hurtigste hold.
Cabinplant
Vi har i Orifarm deltaget i DHL Stafetten i mange år, og for vores medarbejdere er det blevet en virksomhedstradition. Som en ekstra sommerfest, hvor der bliver hygget med alle kollegaer i uformelle omgivelser, og der dystes på venskabelig vis på tværs af afdelingerne.
Orifarm
DHL og Sparta stiller nogle virkelig gode rammer til rådighed for, at vi selv kan planlægge et stort medarbejderevent på tværs af arbejdspladsen!
Københavns Professionshøjskole
Vores virksomhed har to lokationer, og DHL Stafetten er en fin lejlighed til at mødes om løb og hygge.
National Oilwell Varco Denmark I/S
TV 2 deltager i DHL stafetten, fordi det giver os mulighed for at dyrke noget motion og røre os sammen med vores kollegaer. Men vigtigst af alt, giver det os mulighed for at opbygge og styrke det sociale samvær med kollegaer på tværs af hele huset, og derved også få styrket relationerne på tværs.
TV2
I Sydbank bakker vi op om DHL Stafetten. Ja, det er faktisk blevet en kær tradition for os. Med et hovedsæde med mange forskellige afdelinger og flere filialer rundt omkring i Sønderjylland og Flensborg, er DHL Stafetten en fantastisk mulighed for Sydbank at mødes med kolleger til en både sund og hyggelig aften.
Sydbank (Sønderjylland)
Det er et hyggeligt, socialt arrangement med kolleger og folk, vi kender fra andre virksomheder. Det er dejligt at være aktive sammen, heppe på hinanden og få tid til at snakke over madpakken efterfølgende. Og så bliver vi som sundhedsordning tydelige og nærværende for ansatte i Sønderborg Kommune!
Sønderborg Kommune
Årets sommerfest! Socialt samvær, hygge, motion og god mad. Contiga har siden 2018 deltaget i DHL Stafetten. Vi kommer for at tilbringe et par timer sammen med kollegaer, som vi kender rigtig godt – og måske møde et par kollegaer, som vi ikke kender så godt. Vi kommer for hygge, gode grin og sammenhold!
Contiga A/S
Til DHL Stafetten går det sportslige hånd i hånd med det kollegiale/sociale. Det, at man deltager i hold, øger det kollegiale sammenhold – både internt på holdet, men også i forhold til de kollega-hold, man jo altid dyster lidt i mod. Det er jo fedt at være de hurtigste i afdelingen, byen, regionen osv. Det, at man både kan gå og løbe gør, at vi også kan favne kolleger, der normalt ikke deltager i motionsløb. Det er desuden super nemt at være en del af – vi skal samle tilmeldingerne, og så står andre for resten. Der er ikke en masse ekstra arbejde ved arrangementet. Og så er det hele er meget vel tilrettelagt, og det er et flot arrangement at være en del af. Endelig så er der også en ekstern netværksdel i det, da vi møder flere virksomheder, vi kender.
Danske Bank, Odense
Vi deltager i DHL Stafetten, da det er et stort og veltilrettelagt firmaarrangement, hvor sociale samvær, hygge og motion kombineres. DHL rammer også bredt, da man kan vælge mellem at gå eller løbe. Vi håber også at flere måske får lyst til at fortsætte med at motionere efter de har deltaget i arrangementet. Rammerne er sat til et super hyggeligt arrangement, som mange ser frem til hvert år. Vi gør hvertfald!
Danfoss Medical Health Centre