Det siger deltagerne

Vi har i Orifarm deltaget i DHL Stafetten i mange år, og for vores medarbejdere er det også blevet en virksomhedstradition. Det er som en ekstra sommerfest, hvor der bliver hygget med alle kollegaer i uformelle omgivelser, og der dystes på venskabelig vis på tværs af afdelingerne.
Orifarm
Universal Robots har deltaget i DHL Stafetten i mange år, og vi har altid stor opbakning og engagement fra vores medarbejdere. Arrangementet er en dejlig måde at kombinere det aktive med det sociale, og der er plads til alle, uanset om man er til en hyggelig gåtur eller til at give den gas på løbe-ruten. Vi oplever en dejlig fleksibilitet og rigtig god service fra DHL-teamet, som gør det nemt for os at deltage med +200 medarbejdere. Vi glæder os altid til at være med!
Universal Robots
DHL og Sparta stiller nogle virkelig gode rammer til rådighed for, at vi selv kan planlægge et stort medarbejderevent på tværs af arbejdspladsen!
Københavns Professionshøjskole
I Sydbank bakker vi op om DHL Stafetten. Ja, det er faktisk blevet en kær tradition for os. Med et hovedsæde med mange forskellige afdelinger og flere filialer rundt omkring i Sønderjylland og Flensborg, er DHL Stafetten en fantastisk mulighed for Sydbank at mødes med kolleger til en både sund og hyggelig aften.
Sydbank (Sønderjylland)
Vi var super glade da DHL Stafetten kom til Aabenraa for første gang i 2015. Lige siden har vi været med, og det er hvert år et højdepunkt, hvor vi løber/går og hygger med vores kollegaer, og samtidig møder andre virksomheder fra det Sønderjyske. Det er dejligt overskueligt fordi det er en hverdag, direkte efter arbejde, hvor alt er planlagt, så vi blot skal møde op i løbeskoene til nogle sjove og festlige timer. Sundhed kombineret med netværk og socialisering er lige os!
Meldgaard Holding A/S
Det er et hyggeligt, socialt arrangement med kolleger og folk, vi kender fra andre virksomheder. Det er dejligt at være aktive sammen, heppe på hinanden og få tid til at snakke over madpakken efterfølgende. Og så bliver vi som sundhedsordning tydelige og nærværende for ansatte i Sønderborg Kommune!
Sønderborg Kommune
Årets sommerfest! Socialt samvær, hygge, motion og god mad. Contiga har siden 2018 deltaget i DHL Stafetten. Vi kommer for at tilbringe et par timer sammen med kollegaer, som vi kender rigtig godt – og måske møde et par kollegaer, som vi ikke kender så godt. Vi kommer for hygge, gode grin og sammenhold!
Contiga A/S
Vores virksomhed har to lokationer, og DHL Stafetten er en fin lejlighed til at mødes om løb og hygge.
National Oilwell Varco Denmark I/S
Vi deltager i DHL Stafetten, da det er et stort og veltilrettelagt firmaarrangement, hvor sociale samvær, hygge og motion kombineres. DHL rammer også bredt, da man kan vælge mellem at gå eller løbe. Vi håber også at flere måske får lyst til at fortsætte med at motionere efter de har deltaget i arrangementet. Rammerne er sat til et super hyggeligt arrangement, som mange ser frem til hvert år. Vi gør hvertfald!
Danfoss Medical Health Centre