Om DHL Stafetten

I 1980 afholdt Sparta det første stafetløb i København. DHL Danmark blev i 1991 hovedpartner på løbet, hvorefter det blev døbt DHL Stafetten, og har sidenhen kunnet tilføje fire fantastiske byer til listen over byer, der afholder arrangementet. DHL Stafetten er blot én af flere store partnerskaber, vi som virksomhed indgår i, og det er et tilbagevendende årligt arrangement, vi ser frem til og er stolte af at deltage i på tværs af landet.

Hos os løber vi stafet for vores kunder hver dag, året rundt – i hele verden.

Når DHL Stafetten løbes, overdrages ikke kun depechen, men også en forventning om og tilliden til, at den næste løber i rækken gør sit bedste for teamet. Denne symbolik kan overføres direkte til DHL; vores kunder overdrager dagligt tusindvis af forsendelser til os og har tillid til, at vi gennem hele forsendelsesrejsen yder en ekstra indsats for at nå i mål. Dét er grunden til, at DHL Danmark i mere end 30 år har været hovedpartner DHL Stafetten rundt omkring i Danmark.

København var den første by til at afholde stafetløb i 1980 og i 1991 afholdte de den første DHL Stafetten. Stafetten foregår i Fælledparken på Østerbro i København og har mere end 120.000 deltagere hvert år, og er dermed vores største arrangement. Sparta er ansvarlig for planlægning og afholdelse af arrangementet.

I Aarhus afholdt man ligeledes stafetløb før DHL Danmark blev hovedpartner. Her startede man op i 1982 og DHL Danmark blev hovedpartner i 1993. Stafetten foregår i Mindeparken og har mere end 45.000 deltagere hvert år. I Aarhus er Aarhus Motion ansvarlig for planlægning og afholdelse af arrangementet.

I Aalborg startede DHL Stafetten i 2003. Stafetten har hidtil foregået i Lindholm Fjordpark og gået over Kulturbroen, men i år kigger man på andre spændende lokationer. Arrangementet har mere end 16.000 deltagere hvert år og pladsen er derfor ved at være trang ved Lindholm Fjordpark og Kulturroen. Aalborg Atletik & Motion er ansvarlig for planlægning og afholdelse af arrangementet. DHL Stafetten Aalborg kan i år fejre 20 års jubilæum og arrangørerne har garanteret en fest!

Hør hvad Aalborg Universitet har at sige om DHL Stafetten

cover 2

Odense afholdt ligeledes den første DHL Stafetten i 2003. Arrangementet starter på Engen, hvorfra man blandt andet føres gennem Odense Zoo og Den Fynske Landsby afhængigt af om man løber eller går. I Odense er der ligeledes mere end 16.000 deltagere hvert år, og OGF / Odense Atletik er ansvarlige for planlægning og afholdelse af arrangementet. Ligesom Aalborg, kan DHL Stafetten Odense i år fejre 20 års jubilæum, og arrangørerne har garanteret en fest!

Den sidste i rækken af fantastiske byer er Aabenraa, hvor den første DHL Stafetten i Sønderjylland blev afholdt i 2015. Stafetten foregår i Hjelm Skov og går forbi Brundlund Slot, og har mere end 7.000 deltagere hvert år. Sport Event Syd er ansvarlig for planlægning og afholdelse af arrangementet.

DHL Stafetten er mere end bare verdens største motionsløb; det er årets største og hyggeligste firmafest, hvor du har mulighed for at hygge med dine kolleger med god mad, god stemning og godt humør!

Fælles for alle stafetterne er, at et internt team fra DHL Danmark med stor interesse følger med i planlægningen af arrangementerne og deler visioner for fremtidige stafetter med arrangørerne. Desuden deltager ansatte fra DHL Danmark i alle byer, så vidt det er muligt. Du vil derfor kunne støde på de lokale DHL Danmark-ansatte, når du deltager i DHL Stafetten rundt omkring i Danmark.

De penge, der generes fra DHL Stafetterne, går blandt andet til de mange frivillige foreninger, der hjælper til under arrangementerne, samt til udvikling og optimering af forholdene for både eliteatleter og motionister i selvsamme foreninger.

Vi glæder os til at se jer til Danmarks hyggeligste firmafest!