Om DHL Stafetten

DHL Danmark blev i 1991 hovedsponsor på DHL Stafetten i København, og har sidenhen kunnet tilføje fire fantastiske byer til listen over byer, der afholder DHL Stafetten. DHL Stafetten er blot én af flere store partnerskaber, vi som virksomhed indgår i, og det er et tilbagevendende årligt arrangement, vi ser frem til og er stolte af at deltage i på tværs af landet.

Hos os løber vi stafet for vores kunder hver dag, året rundt – i hele verden.

Når DHL Stafetten løbes, overdrages ikke kun depechen, men også en forventning om og tilliden til, at den næste løber i rækken gør sit bedste for teamet. Denne symbolik kan overføres direkte til DHL; vores kunder overdrager dagligt tusindvis af forsendelser til os og har tillid til, at vi gennem hele forsendelsesrejsen yder en ekstra indsats for at nå i mål. Dét er grunden til, at DHL Danmark i mere end 30 år har sponsoreret DHL Stafetten.

København var den første by til at afholde DHL Stafetten i 1991. Stafetten foregår i Fælledparken på Østerbro i København og har mere end 120.000 deltagere hvert år, og er dermed vores største arrangement. Sparta er ansvarlig for planlægning og afholdelse af stafetten.

I hælene på København kom Danmarks anden største by, Aarhus, hvor DHL Stafetten blev afholdt første gang i 1993. Stafetten foregår i Mindeparken og har mere end 45.000 deltagere hvert år. I Aarhus er Aarhus Motion ansvarlig for planlægning og afholdelse af stafetten.

I Aalborg startede DHL Stafetten i 2003. Stafetten foregår i Lindholm Fjordpark og går over Kulturbroen, og har mere end 16.000 deltagere hvert år. Aalborg Atletik & Motion er ansvarlig for planlægning og afholdelse af stafetten.

Hør hvad Aalborg Universitet har at sige om DHL Stafetten

cover 2

Odense var den fjerde by i rækken til at afholde DHL Stafetten, hvor den første blev afholdt i 2004. Stafetten starter på Engen, hvorfra man føres gennem Odense Zoo og Den Fynske Landsby. I Odense er der ligeledes mere end 16.000 deltagere hvert år. I Odense er OGF / Odense Atletik ansvarlige for planlægning og afholdelse af stafetten.

Den sidste i rækken af fantastiske byer er Aabenraa, hvor den første DHL Stafetten blev afholdt i 2015. Stafetten foregår i Hjelm Skov og går forbi Brundlund Slot, og har mere end 7.000 deltagere hvert år. Sport Event Syd er ansvarlig for planlægning og afholdelse af stafetten.

DHL Stafetten er mere end bare verdens største motionsløb; det er årets største og hyggeligste firmafest, hvor du har mulighed for at hygge med dine kolleger med god mad, god stemning og godt humør!

Fælles for alle stafetterne er, at et internt team fra DHL Danmark med stor interesse følger med i planlægningen af arrangementerne og deler visioner for fremtidige stafetter med arrangørerne. Desuden deltager ansatte fra DHL Danmark i alle byer, så vidt det er muligt. Du vil derfor kunne støde på de lokale DHL Danmark-ansatte, når du deltager i DHL Stafetten rundt omkring i Danmark.

De penge, der generes fra DHL Stafetterne, går blandt andet til de mange frivillige foreninger, der hjælper til under arrangementerne, samt til udvikling og optimering af forholdene for både eliteatleter og motionister i selvsamme foreninger.

Vi glæder os til at se jer til Danmarks hyggeligste firmafest!