MIIEGO x DHL Stafetten

dhl stafetten miiego
Hvad har et audiobrand med speciale i trådløs lyd til aktivitet og bevægelse til fælles med DHL Stafetten? Udover fokus på aktivitet og bevægelse, så er det ikke lige to ting, man umiddelbart forbinder med hinanden. Så er det jo heldigt, at man ikke behøver at have noget til fælles med DHL Stafetten for at kunne deltage, andet et ønske om at deltage i verdens største og hyggeligste motionsløb. Og det har MIIEGO!

For første gang nogensinde kan vi byde MIIEGO varmt velkommen til DHL Stafetten, og så endda både til arrangementet i Aarhus og i Aalborg. På trods af at MIIEGO er en mindre virksomhed med få ansatte, har de samlet 50 mennesker og har lejet et telt for at skabe de bedste rammer for deres første år til DHL Stafetten.

Med få fastansatte medarbejdere, der tilmed er spredt i henholdsvis Tyskland, Norge og Danmark, skulle man tro, at det ville blive svært at få deres opbakning til DHL Stafetten. Men Henrik Østergaard, Ambassadøransvarlig hos MIIEGO, siger, at det har været overraskende nemt at få tilslutning fra medarbejderne. Det mener han blandt skyldes, at de har været ude i god tid i forhold til tilmelding; de har lejet et telt, hvor der kommer en fotovæg, der bliver pyntet op, der vil være spil og forskellige snacks; og der vil være fælles opvarmning og spisning. Derudover har de valgt at gøre arrangementet til deres eget således, at de foruden deres medarbejdere også har inviteret flere af deres brandambassadører samt deres kontorfællesskab.

Det kan generelt være svært at lave nogle hyggelige arrangementer, når man ikke er særligt mange medarbejdere. Med kun få ansatte kan et enkelt afbud til en sommerfest, en fredagsbar eller en tur på gokartbanen betyde, at arrangementet ikke giver mening at afholde. Netop derfor har MIIEGO valgt at lave deres eget arrangement til DHL Stafetten, hvor de både får fornøjelsen af den fantastiske stemning til selve arrangementet, samtidig med at de bruger det til at samle medarbejdere, kontorfællesskab og ambassadører under samme tag uden den samme fare for en aflysning.

Som Henrik Østergaard så flot sagde: DHL Stafetten er for alle, MIIEGO er for alle, og derfor skal vi selvfølgelig deltage i DHL Stafetten.

Rigtig god fornøjelse!