Aalborg: Nordens og DHL Stafettens Paris

dhl stafetten aalborg
I 2003 lød startskuddet til den første DHL Stafetten i Aalborg og siden da er arrangementet vokset støt. I år lyder startskuddet for DHL Stafetten i Aalborg den 23. august, og du kan vælge at deltage den 23., 24. eller 25. august.

De ansvarlige for DHL Stafetten i Aalborg er Aalborg Atletik og Motion, der blev grundlagt i 1995 med visionen om at gøre atletik og løb tilgængeligt for alle.

🚶🏾‍♀️Aalborg har meget at byde på; én af tingene er Kulturbroen, som også årets gå-rute går over. Broen blev etableret af frivillige og er et bindeled mellem Aalborg og Nordjylland. Den sikrer også den dejlige duft af hav samt synet af by og hav på gå-ruten.

🏃🏼‍♂️ Løbe-ruten tager dig gennem den skønne natur i Lindholm Fjordpark. Parken er rig på dyre- og planteliv, og er sågar kendt for den sjældne orkidé ”kødfarvet gøgeurt”. Så hvis du nyder at løbe i naturen, så er årets løbe-rute i Aalborg lige noget dig! Og hvis du er heldig, ser du måske noget af det fantastiske dyreliv, parken kan byde på.

Husk at tilmelde jer her

🎵 På grund af Covid-19 er det nogle år siden der sidst har været et normalt arrangement i Aalborg. Derfor har arrangørerne brugt ekstra energi på at lave et helt fantastisk arrangement. Der vil blandt andet være en Powerzone, hvor en DJ vil spille noget fedt musik, og der vil være mulighed for at få en gang massage – hvad end man har ømme ben efter 5 km løb eller blot gør det for velvære. Derudover er der gode parkeringsmuligheder ved Aalborg Lufthavn, hvorfra der sørget for busser hen til arrangementet.

Det er muligt at læse mere om DHL Stafetten i Aalborg her.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks hyggeligste firmafest!