København: Danmarks dejlige storby

Blogindlaeg Koebenhavn
Den første DHL Stafetten blev afholdt i København helt tilbage i 1991 og det er dermed det ældste arrangement. Derudover er det også det største arrangement med mere end 120.000 deltagere fordelt over flere dage.

DHL Stafetten København løber i år over hele fem dage i perioden 29. august-2. september. I København er Sparta ansvarlige og det har de været siden starten. Sparta Atletik og Løb blev grundlagt i 1898 og er Danmarks største non-profit løbsarrangør samt løbe- og atletikklub, og du kender dem nok fra mange andre Københavnske arrangementer.

🚶🏾‍♀️Traditionen tro foregår årets gå-rute i Fælledparken og er som altid 5 km lang. Fælledparken ligger på Østerbro i hjertet af København og er en velbesøgt park af alle aldre året rundt. Parken blev færdig i 1914 og bruges til mange forskellige arrangementer i løbet af året – herunder selvfølgelig Danmarks største firmafest, DHL Stafetten.

🏃🏼‍♂️ Årets løbe-rute er ligeledes 5 km lang og foregår også i Fælledparken. Løberne bliver sendt af sted af Stylte Signe, som vil være udklædt som en DHL kurér – så du kan ikke undgå at se hende! Derudover er stemningen (som altid) helt i top takket være det fede disko-telt på ruten og selvfølgelig alle de glade deltagere.

Husk at tilmelde jer her

📷🍺 Hvis du, udover at gå eller løbe, sætter pris på hygge med dine kolleger, så er DHL Stafetten i København lige noget for dig! Arrangementet er bygget op omkring ’hygge’, så husk at sætte tid af til at få en kold øl, nyde stemningen og få taget et billede med dine holdkammerater efter turen.

♻️ Bæredygtighed har også en plads på agendaen hos DHL Stafetten København. Fx benytter man sig nu af bionedbrydelige og 100% plastfrie krus; mad- og fragtkasser er lavet af 70% genbrugspap; bestikket er af træ; uafhentede madvarer doneres til FødevareBanken og meget andet. Så samvittigheden er mere end ren, når du har deltaget i arrangementet!

Det er muligt at læse mere om DHL Stafetten i København her.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks hyggeligste firmafest!