Odense: Danmarks grønneste storby

dhl stafetten odense

Siden 2004 er der blevet afholdt DHL Stafetten i Odenses grønne områder og 2022 bliver ingen undtagelse, hvor stafetten vil løbe af stablen for 19. gang.

I år afholdes DHL Stafetten i Odense i perioden 23.-25. august. Som altid er Odense Atletik ansvarlig for afholdelsen, og det er nogle erfarne arrangører vi har med at gøre; Odense Atletik udspringer nemlig af OGF [Odense Gymnastikforening], der har eksisteret siden 1880.

🚶🏻‍♂️Årets gå-rute er 5 km lang og fører deltagerne igennem den smukke natur på Engen ved Skoven, som gennem tiden er blev brugt til mange forskellige typer arrangementer. Derudover føres deltagerne også igennem Den Fynske Landsby, der åbnede i 1946 og siden da har givet besøgende et blik tilbage til, hvordan livet på Fyn var tilbage i 1800-tallet. Gå-ruten giver derfor mere end rigelig anledning til gode snakke om omgivelserne – lige i DHL Stafettens hyggeånd!

🏃🏻‍♀️ Årets løbe-rute er ligeledes 5 km lang og starter på Engen ved Skoven. Den bliver dog lidt mere eksotisk end hvad vores danske natur kan diske op med, da ruten fører deltagerne gennem Odense Zoo!  Odense Zoo åbnede for første gang i 1930, hvor de første dyr var aber, påfugle, dådyr og lignende. I dag består dyresammensætningen af flere dyr; og flere dyr fra mere eksotiske himmelstrøg. På ruten vil deltagerne fx møde flamingoer, tigre, zebraer og giraffer, og selvom der måske ikke er luft til at tale om alle dyrene under løbeturen, så bliver der rigeligt at tale om efterfølgende!

Husk at tilmelde jer her

🌳🍺 Fælles for både gå- og løberuten er, at de begge starter og slutter på Engen ved Skoven, og deltagerne samles derfor til hyggeligt samvær uagtet af om de vil gå eller løbe. Der vil være opvarmning til både gå- og løbeturen, så alle er helt klar til de 5 km. Efter turen kan man samles med sine kolleger i teltene (husk at booke telt!) eller på græsset, hvor man kan nyde maden fra DHL-madkassen, drikkevarer og det gode selskab. Det vil også være muligt at tage sjove selfies, slukke tørsten ved ølvognen, få et skud energi fra kaffevognen og meget andet.

Det er muligt at læse mere om DHL Stafetten i Odense her.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks hyggeligste firmafest!