Aabenraa: Velkommen til Sønderjyllands navle

Blogindlaeg Soenderjylland
Det nyeste skud på stammen af DHL Stafetten-byer er Aabenraa. Siden 2015 har glade sønderjyder kunnet deltaget i DHL Stafetten her, der afholdes af den lokale forening Sport Event Syd.

DHL Stafetten Sønderjylland løber af stablen den 24. august. DHL Stafetten Sønderjylland arrangeres af Sport Event Syd, der er grundlagt med det formål, at tiltrække større events til Sønderjylland. På trods af foreningens forholdsvis korte levetid, har man allerede tiltrukket fx DHL Stafetten, Postnord Danmark Rundt og Skolestafetten.

🚶🏾‍♀️Det specielle ved DHL Stafetten Sønderjylland er naturen, som går igen på gå- såvel som løbe-ruten. Gå-ruten går blandt andet ned langs den skønne Sønderstrand og op omkring det betagende Brundlundslot. Slottet blev opført i 1400-tallet og huser i dag Sønderjyllands kunst fra afslutningen af 1700-tallet.

🏃🏼‍♂️ Løbe-ruten er ligeledes i den flotte natur. Den fører deltagerne gennem Hjelm skov, hvor Valdemar Sejr ifølge sagnet i 1219 lagde vejen forbi efter at have set Dannebrog falde ned fra himlen i Estland. Både løbe- og gå-ruten er de traditionelle 5 km.

Husk at tilmelde jer her

🤩 Udover at være et intimt og hyggeligt arrangement, tilbyder DHL Stafetten Sønderjylland også all inclusive til deltagerne. Det betyder, at du ikke skal bøvle med catering eller telt – Sport Event Syd sørger for en lækker grillbuffet, drikkevarer hele aftenen og et telt til under og efter arrangementet.

Det er muligt at læse mere om DHL Stafetten i Sønderjylland her.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks hyggeligste firmafest!