Kniber det med opbakningen?

dhl stafetten pynt op

Frygt ej! Vi kan hjælpe dig lidt på vej.

Selvom DHL Stafetten er verdens hyggeligste motionsløb 😍, så kan det stadig være svært at få medarbejdere til at melde sig til arrangementet. Det kan der være mange gode grunde til… Men der er heldigvis mindst lige så mange gode grunde til at melde sig til og lige så mange gode måder at få medarbejderne til at melde sig til på!

Vores favorit er helt klart at pynte festligt op på dagen, hvor medarbejderne kan begynde at melde sig til DHL Stafetten internt i virksomheden. Røde og gule vimpler, balloner, konfetti – mulighederne er mange for at skabe en festlig stemning omkring tilmeldingen. Hvis I tilmed har jeres egen kantine, kan I jo supplere med gule og røde duge, servietter, blomster og lignende på bordene.

Og nu vi taler om kantine… Hvis I selv har lidt indflydelse på, hvad der serveres i kantinen, kunne maden jo være inspireret af DHL Stafetten. Servér gode løbelår 🍗, hurtige kalorier 🍰, store bøffer 💪🏼, kondivand 🥤 og hvad I nu ellers kan finde på af sjove referencer til DHL Stafetten, motion og hygge.

Hvis I har en fredagsbar, kan I lave et helt DHL Stafetten-tema for aftenen (og genbruge pynten fra tidligere 😉). Inddel medarbejderne i hold og lav jeres egen lille stafet med forskellige opgaver. Byd velkommen med røde og gule drinks (og rød og gul sodavand uden alkohol), og lav eventuelt en quiz om DHL Stafetten. Pssst… Du kan finde inspiration til spørgsmål på vores hjemmeside.

Der kan også arrangeres ”træninger” for de forskellige gå- og løbehold; både så folk kan blive klar til at give den gas og så man kan lære sit hold at kende inden arrangementet. I kan fx sørge for at alle, der skal gå til DHL Stafetten, mødes og går en tur sammen hver tirsdag klokken 16 i ugerne frem mod arrangementet. Løbeholdet kan ligeledes mødes og løbe en tur sammen en fast dag i ugen. Og så bestemmer I jo helt selv, hvor langt eller hvor længe i skal gå og løbe.

Held og lykke med tilmeldingerne 👏🏼