Fordelene ved DHL Stafetten

Fordele

Der er flere fordele ved at deltage i DHL Stafetten. Kender du dem alle sammen?

Der findes et utal af fordele ved at deltage i DHL Stafetten, hvis du spørger os. Men hvis vi skal prøve at begrænse os lidt, så kan det koges ned til tre overordnede fordele: Sundhed, teambuilding og hygge.

🥗 Sundhed er mange ting, og hvornår ved man egentlig, om man er sund? I bund og grund mener vi, at det er et personligt begreb, hvor det handler om, at DU skal have det godt. Og det gælder både fysisk og mentalt.

Den fysiske sundhed handler om kroppen og er oftest den vi tænker på, når der tales om sundhed. Her kan man kigge på kosten og sørge for, at man spiser både sundt og varieret (og selvfølgelig altid med plads til et stykke kage!). Derudover er der motion, som kan bestå af mange forskellige aktiviteter. Vigtigst af alt er dog, at du bevæger dig 30 minutter om dagen – de 30 minutter behøver ikke at være i træk, men skal gerne have en hvis intensitet.

Den mentale sundhed handler om sindet og er på mange måder forbundet med den fysiske sundhed. Søvn er fx noget vi rent fysisk har brug for, for at kunne hænge sammen i løbet af dagen, men det er også noget, der påvirker vores mentale velvære (især hvis vi ikke får nok!). Derudover påvirkes vores mentale sundhed af mange forskellige ydre faktorer så som vores omgangskreds, livsstil generelt, jobsituation og økonomiske status, blot for at nævne nogle af dem. Derfor kan den mentale sundhed også være den mest uoverskuelige at skulle arbejde med, da man ikke altid har kontrol over de ydre faktorer eller de kan være sværere at få kontrol over.

Til DHL Stafetten bidrager vi både til den fysiske og den mentale sundhed. Du kan fx være fysisk aktiv ved at løbe eller gå, og din mentale velvære får helt sikkert et boost at den gode stemning, samværet med kolleger og det (forhåbentligt) gode vejr!

🤝🏼 Teambuilding er en anden stor fordel ved at deltage i DHL Stafetten. Teambuilding benyttes til at skabe teams, relationer, bedre arbejdsmiljø, fællesskab, motivation og meget mere. Alt sammen noget, som enhver arbejdsplads ønsker for sine medarbejdere.

DHL Stafetten er det oplagte teambuildingsevent – også uden at ens virksomhed behøver at gøre ret meget for at opnå fordelene ved teambuilding til arrangementet. Dét at samle sine medarbejdere til et arrangement, sørge for at de går sammen eller laver forskellige hold til løb, giver et sammenhold på tværs af medarbejderne. Medarbejderne og virksomheden vil uden tvivl komme stærkere ud på den anden side – og have en positiv fælles reference lang tid efter arrangementet er overstået!

😄 Hvis du nævner ordet hygge uden for Danmarks grænser, så vil mange formentligt have hørt om det, men ikke helt forstå, hvad det egentlig betyder. Det kan også være svært at forklare, da det både er et dansk ord og noget, som vi danskere selv kan have svært ved helt at sætte ord på – for det er en følelse for os.

Ordet forbinder man ofte med tryghed, velbehag og generelt rare følelser – og så er det oftest forbundet med social omgang med andre mennesker. Og social omgang med mennesker, dét får man bestemt til DHL Stafetten!

Når andre skal beskrive DHL Stafetten, så indgår ordet ”hygge” stort set altid. Vi gør nemlig vores bedste for, at arrangementet både er trygt og behageligt at deltage i – og at det dermed er hyggeligt for alle at deltage i, uanset om man går, løber eller støtter sine kolleger.

Vi håber på at se dig i 2023!