DHL Stafetten København sætter åbningsrekord

DHL Stafetten aabningsrekord

Kun 14 dage efter åbningen på tilmeldingen til DHL Stafetten København 2023 er 65.000 startnumre revet væk, hvilket svarer til halvdelen af det samlede deltagerantal.

DHL Stafetten Kbh har etableret sig som et værdifuldt personalegode, der skal være med til at styrke fællesskabet og skabe en bedre arbejdsplads – helt på linje med årets julefrokost og uddannelsestilbud i organisationen.

” Vi har aldrig tidligere oplevet så flot en start på salget. DHL Stafetten er blevet en værdifuld del af det udvalg af personalegoder, som en virksomhed tilbyder sine ansatte. Det sikrer god trivsel blandt medarbejderne og positionerer virksomheden som en sund og attraktiv arbejdsplads,” udtaler den administrerende direktør for arrangørerne, Dorte Vibjerg, og uddyber:

”Fortsætter den flotte tilmelding, så ser vi ind i, at vi må melde udsolgt for flere af dagene, inden vi når sommerferien. Dét har vi ikke prøvet før.”

DHL Stafetten i Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa ser præcis samme trend

Det går også fuldstændig forrygende med tilmeldingen i de andre byer – hvor der er vækst på alle parametre. Mange danske virksomheder ser DHL Stafetten som en årlig tilbagevendende begivenhed. Årsagerne til den flotte vækst skal blandt andet findes i, at mange virksomheder vækster mellem 10-20 procent i deltagerantallet i forhold til tidligere år. Samtidig sprænger walk-distancen alle rammer, og forventningerne fra arrangørernes side er store. Efter Corona er Gåturene  blevet en meget populær motionsform – men den afgørende grund til, at gåturen er så populær til DHL Stafetten skal nok findes i, at deltagerne har mulighed for at gå de 5km i fællesskab med kollegaerne.

Vil du også være en del af Danmarks hyggeligste firmafest kan I tilmelde jer her.