Det bliver en fest – med sommer, sol og samvær, da både Odense og Aalborg kan fejre 20 års jubilæum

DHL Stafetten Odense - 20 år

DHL Stafetten i Odense bliver i år afholdt for 20. gang – og der er sket rigtig meget siden den første DHL Stafet i Odense så dagens lys.

Dengang stillede 635 løbere til start på Engen, og siden hen har stafetten haft vokseværk. Der forventes op mod 18.000 deltagere til årets jubilæumsløb, som afholdes den 22. – 24. august på Engen.

“Vi har flere spændende overraskelser og forbedringer klar til årets deltagere. Grillteltet flytter længere ned på Engen, der er bestilt flere toiletvogne og i år opstilles et telt, så deltagerne i ro og fred kan skifte tøj før eller efter løbet” udtaler løbsleder Michael Nielsen, og fortsætter “og vi har flere overraskelser i ærmet og ser frem til 3 fantastiske dage på Engen.”

DHL Stafetten Odense den fynske landsby

To unikke ruter venter igen deltagerne

Stafetten har start og mål på Engen i Fruens Bøge og der løbes på skov- og cykelstierne i området, og rundt om Skovsøen. Løberuten vil igen i år komme gennem Odense ZOO. Det bliver en unik oplevelse for deltagerne, men måske også for dyrene.

Walkruten vil gå op gennem Hunderup Skov, og afslutningen bliver en smuk oplevelse ind gennem Den Fynske Landsby inden turen går mod Engen igen.

Løbsleder Michael Nielsen udtaler:
“I forvejen er DHL Stafetten i Odense kendt for at have de smukkeste ruter, og med det spændende samarbejde med Odense ZOO og Den Fynske Landsby, så er de ikke bare smukke, men også helt unikke”.

DHL Stafetten i Aaborg kan også fejre at det er 20 år siden, at arrangementet første gang løb af stablen. På trods af de mange år – bliver der hele tiden lavet fin-justereinger for at deltagerne kan få en endnu bedre oplevelse.

DHL Stafetten Aalborg 2

Ny lokation for DHL Stafetten Aalborg

I år har DHL Stafetten Aalborg 20 års jubilæum, og i den anledning er der flere nye tiltag på programmet. Bl.a. har vi i år valgt at skifte lokation endnu engang. Vi rykker fra Lindholm Strandpark ud til Dyrskuepladsen i Skalborg, og det bliver vildt fedt!

“Årh altså, hvorfor skifter I nu lokation igen…?” tænker du måske. Det skal vi fortælle dig

Med den nye lokation har vi mulighed for følgende:

  • Mere plads
  • Fælles start- og målområde for både stafet og walk
  • Bedre og hyggeligere teltopsætning
  • Bedre tilkørselsforhold – hvad end du kommer i bil, bus, tog eller på cykel
  • Gode p-forhold
  • Varierede og naturskønne ruter

Med den nye plads har vi lyttet til jeres feedback, og vi har nu mulighed for at skabe en endnu større eventoplevelse for jer Der vil også i år være mulighed for flere tilvalg i forhold til forplejning, da der i Aalborg tilbydes de deltagende virksomhender at bestille enten stenovnsbagte pizzaer eller Tapas. Du kan selvfølgelig også som altid vælge at nyde madkassen – eller tage jeres eget mad med!

DHL Stafetten Mad

Ved mange af de andre arrangementer er der også tilvalg i forhold til maden, men udbudet variere fra sted til sted: All Inclusive område, Meyers madkurv, Stenovnsbagte pizzaer, Tapas o.s.v. Tjek hvad de forskellige muligheder er i netop din by!