Så er de her!

DHL 2023

Dato’erne for DHL Stafetten 2023 ligger nu fast for alle fem byer og du kan læse her, hvornår de forskellige arrangementer løber af stablen.

Tilmeldingen til årets DHL Stafetten åbner lige om lidt; faktisk den 1. marts, for at være helt præcis. Og dermed er det ikke et sekund for sent at kunne afsløre dato’erne for alle fem arrangementer 📣

💥  De to første arrangementer er i henholdsvis Aarhus og Odense. Begge arrangementer skydes i gang tirsdag den 22. august og varer til og med den 24. august.

💥  Arrangementet i Sønderjylland foregår kun én dag og det bliver i år den 23. august.

💥  Det næste arrangement er i København. Det skydes i gang mandag den 28. august og varer hele uge 35, dvs. til og med den 1. september.

💥  Det sidste arrangement der skydes i gang, er DHL Stafetten i Aalborg, som varer fra den 29. august til og med den 31. august.

Derudover kan vi dele, at der i år er hele to jubilæumsfejringer! Både Aalborg og Odense kan fejre 20 års jubilæum, så her kan I forvente en ekstra stor løbefest  🎉

Vi håber på at se en masse glade deltagere fra en bred palette af virksomheder i Danmark til nogle hyggelige dage, hvor solen forhåbentligt står højt på himlen!

Du kan læse mere om det enkelte arrangement her: https://dhlstafetten.dk/find-dit-loeb/