DHL Express og sundhed blandt medarbejderne

Medarbejderapp
Hos DHL Express prioriterer vi medarbejdernes sundhed højt, herunder at der er balance mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv. Vi kan nemlig se, at medarbejdere i balance er både gladere og mere effektive, hvilket kommer dem selv, vores kunder og arbejdspladsen til gode.

For at fremme vores medarbejderes sundhed, gør vi generelt to ting:

💛 Hos DHL Express tror vi på, at hvis man vil være en top-performer, er det nødvendigt, at du har tid til at lade op med andet end arbejde. Der skal være delmål, så du får gjort projekter færdige i sprint i stedet for at køre dig selv og dine medarbejdere ned med lange seje træk med meget arbejde. Og det er bestemt lettere sagt end gjort i en kultur, der drives af højt engagement, ambitioner, kreativitet og vindermentalitet – opgaverne yngler frem og vi vil alle gerne magte det hele.

Alle vores ledere bliver internt uddannet i at skabe de rigtige rammer for balance mellem arbejds- og privatliv blandt deres medarbejdere. De får redskaber til at guide deres medarbejdere såvel som til at kunne spotte punkter, der kan forbedres og dermed øge trivslen hos den enkelte medarbejder. Vi tror på, at det kan hjælpe med den rette balance for den enkelte medarbejder.

📱 Udover at uddanne vores ledere, har vi netop givet vores medarbejdere gratis adgang til en sundhedsapp. Den skal hjælpe dem med at opnå en sundere livsstil gennem viden om sundhed. Det er blandt andet muligt at følge ens egen udvikling, sætte mål for sig selv og lave konkurrencer med ens kolleger.

For os er sundhed afgørende for medarbejdernes velvære – det gælder både den fysiske og mentale sundhed. Og det er selvfølgelig også derfor, at DHL Express sammen med de øvrige danske DHL-divisioner er sponsor for DHL Stafetten; her er der nemlig mulighed for at pleje den fysiske såvel som den mentale sundhed. Kombinationen af løb, gang og hygge med kollegaerne giver et skud endorfiner, og mange deltagere kan leve højt på deltagelsen i mange måneder efter.