Kommunikation

Hvis du kan svare JA til spørgsmålet ”skal du deltage i DHL Stafetten i år?”, så skal du kigge nærmere på denne side. Vi har nemlig lavet en lille pakke med kommunikationsmateriale, så du kan fortælle dine kolleger, venner, samarbejdspartnere, familie, kunder, leverandører og generelt alle i dit netværk, at du skal deltage i Danmarks største og hyggeligste motionsevent i år!

Hvad end du er arbejdsgiver eller medarbejder, så er det fedt at kunne fortælle netværket, at man tager sundhed og medarbejderglæde seriøst – for DHL Stafetten er god for både krop og sjæl.

FACEBOOK

Til Facebook har vi lavet to formater, så du og din arbejdsplads både kan dele jeres deltagelse i DHL Stafetten på jeres væg og via jeres coverbillede.

Instagram

Til Instagram har vi lavet et enkelt format, som du og din arbejdsplads kan bruge til at dele jeres deltagelse i DHL Stafetten via et normalt opslag.

Linkedin

Til LinkedIn har vi lavet to formater, så du kan promovere din egen og arbejdspladsens deltagelse i DHL Stafetten i et almindeligt indlæg og via jeres coverbillede.

E-mail signatur

Vi har også gjort det muligt at fortælle om din og arbejdspladsens deltagelse i DHL Stafetten i e-mailsignaturen.

DHL Stafetten logo