Praktisk information


 

HVAD ER DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND?

DHL Stafetten er et stafetløb for hold, hvor man deltager i hold af 5 deltagere – enten til 5x5km stafetløb eller en 5km gåtur.


TID OG STED

DHL Stafetten Sønderjylland 2017 afholdes på Aabenraa Stadion onsdag den 23. august 2017. Stafetløberne skydes i gang kl. 18.00 og walk kl. 18.45. Pladsen lukker med fyrværkeri ca. kl. 21.30. Ruten for løberne er en 5 km rundstrækning på og omkring pladsen, men gå-holdende kommer rundt i byen.


PRIS

Prisen er 750,- pr. hold inkl. madkasse. 


MADKASSEN

Holdets madkasse afhentes i Udleveringsteltet mellem kl. 16.30 og 20.30. For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassekupon som hvert hold får udleveret i kuverten med startnumre.


TELTE

Man kan tilkøbe bord/bænke pladser i de opstillede telte. Se under ”Bestil telt”.PRIVATOMRÅDE

Der er afmærkede privatområder hvor det er muligt at opstille egen pavillon. Denne må maks. være 6x3m. Telte vil blive fjernet uden varsel. Der må tranporteres ting ind på sækkevogn og lign. mellem kl. 14.00 og 17.00.


STARTTIDER

Stafetten skydes i gang kl. 18.00 hvor 1. løber fra holdene med startnumrene 1-99 sendes afsted. Herefter sendes der 100 hold afsted ad gangen med et 1 minuts mellemrum. Kom i god tid, så I kan finde jeres plads i startbåsene.

 

Gå holdene startes kl. 18.45. Der er mange der har valt at gå, så gør jeg klar i startområdet i god tid. 


DEPECHEN

Tidtagningschippen er i årmonteret i depechen, som dermed registrerer alle tider – både holdets samledetid og hver løbers individuelle tid.

Se hvordan den ser ud og bruges her: https://youtu.be/VrMwWsQ2hjs

SKIFTEZONEN

Skiftezonen er det område hvor alle løbere starter og løber i mål, og hvor løberne giver depechen videre til holdets næste løber. Kun de løbere der skal skifte, må være i skiftezonen. Skiftezonen er inddelt i startbåse – find jeres vha. skiltene med startnummer-intervaller der er opsat i skiftezonen.


STARTNUMRE

Alle løbere skal placere deres startnummer synligt på brystet. Alle startnumre er markeret med et lille rødt tal fra 1 til 5. Det er vigtigt at man løber med det startnummer der passer til den tur man løber. Er man sidste løber, skal man altså løbe med startnummeret med det lille røde fem-tal.

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture man løber.

Startnumre kan hentes i Udleveringsteltet fra kl. 16.00 - Husk at oplyse jeres Holdnummer.


TIDTAGNING MED INTEGRERET CHIP

Hvert hold får én samlet holdtid, og har mulighed individuelle løbetider. Tidtagningschippen er integreret i depechen.

 

Sådan måles tiderne: 

Holdtid - Samlet tid fra første løber krydser startstregen til sidste løber krydser målstregen, dvs. inkl. skiftetiden.

Individuel tid: Tiden fra løber krydser startstregen til man krydser målstregen, dvs. uden skiftetid. 

Se hvordan du kan se din individuelle tid her 

 

Startnumre skal bæres synligt på brystet, så officials kan guide løbere i den rigtige retning.

 

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture man løber. Skal man løbe en ekstra tur, drejer man til højre efter målportalen og løber ind i gennemløbsslusen og ud på næste runde.

 

RESULTATER

I får én samlet tid for jeres hold. Resultaterne kan ses live på  sportstiming.dk og på resultatvisningsskærme placeret  i udleverings- og info teltet. 


HOLDSAMMENSÆTNING

Alle hold har angivet en holdsammensætning ved tilmelding, enten 5 mænd, 5 kvinder eller mix M/K. Hvis jeres holdsammensætning ændrer sig efter tilmelding, kan I ændre holdklasse her på sportstiming.dk 


INDSAMLING AF AFFALD

Der indsamles flere tons affald hver dag under DHL Stafetten. Derfor beder vi jer om at hjælpe med at holde pladsen ren ved at samle jeres eget affald i den affaldssæk der findes i madkassen.


PARKERING

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser, så kom i god tid. Vi henviser til pladser ved Aabenraa Stadion, IBC, Ringridderpladsen og til den midlertidige P-plads på Møllemærsk.  Se oversigtskortet her


Arrangøren tager ikke ansvar for evt. parkeringsafgifter i forbindelse med parkering, og vi henstiller til at man altid selv undersøger gældende parkeringsregler.


CYKLER, BABYJOGGERE M.M

Det er ikke tilladt at løbe med babyjoggere, klapvogne, cykler eller lignende til DHL Stafetten Sønderjylland.


HOLDFOTO

Få et gratis holdfoto i fototeltet på stævnepladsen. Fototeltet ligger lige ved skiftezonen (markering fremgår af oversigtskortet) og har åbent fra kl. 16.30 til 21.30.


 


Praktisk information | DHL Stafetten SønderJylland