Festdag med hygge, samvær og motion

TILMELDINGEN TIL DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND ÅBNER D. 1. APRIL.


august sidste år afholdt Sønderjylland deres egen DHL stafet for 2 gang.  Stafetten blev en kæmpesucces med over 5000 deltagere. DHL Stafetten er et kæmpe firmasportsevent, som rundt om i landet afholdes i Sønderjylland, København, Aarhus, Odense, og Aalborg, og hvert år samler over 200.000 deltagere 

Download 2017 brochuren her  

Følg og se de flotte billeder på Facebook her 

Holdånd og hygge går hånd i hånd når DHL stafetten løber af stablen i Aabenraa til august:

”DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne” 

Ikke-løbere kan også være med på en gåtur

DHL stafetten Sønderjylland er ikke kun, som navnet måske antyder, en stafet, hvor det går ud på at være hurtigst og aflevere stafetten.Der er også mulighed for at tilmelde sig en gå-rute på 5 km, som kommer til at gå igennem den smukke sønderjyske natur.

Et hyggeligt fyraftensarrangement

For at kunne stille et hold skal man have 5 deltagere. Selve arrangementet starter kl. 18, omkring Aabenraa Stadion.

Når man har tilmeldt sit hold, skal man også huske at købe plads i den hyggelige teltby, hvor man bliver tildelt pladser ved borde/bænkesæt, så man kan sidde samlet og nyde den madkasse der følger med i prisen. Madkassen indeholder lækkert brød, pålæg og andet godt. Der er også en øl eller vand med pr. deltager.

”DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud og faklerne bliver tændt. Som afslutning, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri”.


 

DHL Stafetten SønderJylland